Over ons

Welkom bij TS Partyservice, uw verhuuradres voor een geslaagd feest!

TS Partyservice is gevestigd in Sittard en richt zich op feestverhuur/ partyverhuur in de breedste zin van het woord. Vanuit Sittard bedienen wij, eventueel via onze bezorgservice, voornamelijk klanten die huren in Limburg, maar ook in delen van België en Duitsland.  Met een enthousiast en gedreven team maken wij van ieder project een schitterende beleving. 

Er is niets mooier dan een geslaagd feest!

Recepties, barbecues, openingen, verjaardagen, bruiloften en buurtfeesten, allemaal verschillende gelegenheden, maar ze hebben één ding gemeen; er is niets mooier dan een geslaagd feest!
Het organiseren van uw feest vergt veel tijd en energie en er zijn vaak extra middelen nodig om de gasten tevreden te stellen en een party tot een echt succes te maken. TS Partyservice voorziet u graag van deze extra middelen of neemt u zelfs alle zorgen uit handen door de volledige organisatie van u over te nemen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het huren van een
partytent, verwarming, statafel, feestverlichting en geluidsapparatuurEn dat alles met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Het gemak van een zaaltje, de prijs van een partytent!

Steeds meer mensen ontdekken de dienstverlening van TS Partyservice en de gemakken van een partytent. Een partytent huren geeft u het gemak van een zaaltje, maar een prijs waar geen zaal tegenop kan. Wij doen u graag een offerte toekomen waardoor ook u zult beslissen om te huren en uw feestje gewoon lekker thuis te vieren!

TS Partyservice is u graag van dienst of het nu gaat om de aankleding van uw locatie, de catering, de bediening, gastvrouwen of entertainment. Wij maken graag met u een afspraak om de vele mogelijkheden met u door te nemen.