Werkwijze

TS Partyservice staat voor duidelijkheid. Feestverhuur/ Partyverhuur met korte lijnen en een adequate dienstverlening. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over hoe u via de website uw bestelling of offerte kunt aanvragen.

Hoe werkt het bestelproces

Stap 1 Kies uw producten.
U kunt de producten die u wenst te huren op de site terugvinden. Dit kan door de verschillende categorieën te bekijken. U kunt direct de aantallen selecteren. Klik op 'Toevoegen' om de producten in uw winkelwagentje te leggen. Bij producten die u heeft toegevoegd kunt u de aantallen eenvoudig weer aanpassen.

Stap 2 Transportmogelijkheden.
We kunnen het transport regelen voor gunstige transportkosten.

Stap 3 Huurperiode.
Geef aan wanneer uw feest of evenement plaats vindt, wij trachten de materialen de dag voor uw feest te leveren en halen ze dag erna weer op. We rekenen hiervoor geen extra kosten, dat is TS Partyservice!
We berekenen wel transportkosten, niet de dagen extra voor de huur.

Stap 4 Uw aanvraag bekijken.
Klik rechtsboven de pagina op 'Uw aanvraag'. Volg de stappen die worden aangegeven. en u ontvangt binnen 24 uur een passende offerte.

Stap 5 U ontvangt een  bevestiging.
U ontvangt direct een overzicht van uw aanvraag in uw mailbox. zo snel mogelijk laat TS Partyservice uw offerte naar u toe komen.

Wel zo makkelijk!

Onze prijzen zijn inclusief BTW

TS Partyservice heeft de keuze gemaakt om alle prijzen inclusief BTW weer te geven. Een groot deel van onze klanten is particulier en het is om die reden overzichtelijk om direct te laten zien wat de totale kosten zullen zijn. Hiermee worden onaangename verrassingen aan het einde van het bestelproces voorkomen. Uiteraard kunt u als ondernemer de factuur indienen en de BTW terugvorderen.

Wanneer u iets speciaals zoekt maar u kunt dit niet vinden bij ons op de website laat het ons dan weten.