Wijnen

Bij TS Partyservice kunnen we alle soorten dranken verzorgen voor uw feest. Geen gesleep met vaten, kratten en flessen.....

U bepaald zelf het aantal flessen per soort wat u nodig heeft, immers kennen wij uw gezelschap niet en kunnen dus ook niet inschatten of er veel bierdrinkers of juist meer frisdrinkers zijn.

Flessen frisdrank, bier en wijn die ongeopend zijn nemen we retour, hier brengen we € 0,10 per volle fles die retour komt voor in rekening. 
Fusten bier die on-aangebroken én nog verzegeld zijn nemen we retour. Hier brengen we € 2,50 per vol 
fust die retour komt voor in rekening.


Let op: Alle prijzen zijn exclusief statiegeld en verrekening vindt plaats na afloop op basis van gebruik. 

Droge witte huiswijn

Aroma's van perzik, tropische vruchten en vanille. Vol en romig van smaak met sappig wit en geel fruit zoals ananas, perzikken en een vleugje citrusvruchten. Schitterend lange afdronk met romig karakter en veel tropisch fruit ondersteund met frisse citrustoetsen. Deze Zuid-Franse chardonnay is één en al finesse.

Alcohol 12%

Prijzen

Fles 0.75 liter € 6,15

Rosé huiswijn

Vooral rood fruit en een lichte kruidigheid ontdekken we in de wijn. De smaak is vol en de wijn heeft een zachte afdronk met veel Finesse..

Alcohol 12 %

Prijzen

Fles 0.75 liter € 6,15

Rode huiswijn

aroma's van rood en zwart fruit zoals bosbessen. Deze worden aangevuld met zachte kruidige toetsen. Soepele rode wijn met het rood fruit op de voorgrond, de kracht van de Cabernet Sauvignon komt na de eerste aanzet. Heerlijke volle wijn met een mooie volle en lange afdronk.

Alcohol 14%

Prijzen

Fles 0.75 liter € 6,15

Zoete witte huiswijn

Mild zoete wijn Verleidelijk sappig en fruitig. Koel geserveerd een doodrinker van eerste orde.

Alcohol 8%

Prijzen

Fles 1 liter € 6,40