Wijnen

Bij TS Partyservice kunnen we alle soorten dranken verzorgen voor uw feest. Geen gesleep met vaten, kratten en flessen.....

U bepaald zelf het aantal flessen per soort wat u nodig heeft, immers kennen wij uw gezelschap niet en kunnen dus ook niet inschatten of er veel bierdrinkers of juist meer frisdrinkers zijn.

Flessen frisdrank, bier en wijn die ongeopend zijn nemen we retour, hier brengen we € 0,10 per volle fles die retour komt voor in rekening. 
Fusten bier die on-aangebroken én nog verzegeld zijn nemen we retour. Hier brengen we € 2,50 per vol 
fust die retour komt voor in rekening.


Let op: Alle prijzen zijn exclusief statiegeld en verrekening vindt plaats na afloop op basis van gebruik. 

Droge witte huiswijn

De wijn (60% Grenache Blanc en 40% Vermentino) is lichtgeel met groene tonen. Zowel in de neus als in de smaak herkent men peer, perzik, en citrusvruchten. Het is een frisse, makkelijk drinkbare wijn.
Alcohol 12%

Prijzen

Fles 0.75 liter € 7,75

Rosé huiswijn

Vooral rood fruit en een lichte kruidigheid ontdekken we in de wijn. De smaak is vol en de wijn heeft een zachte afdronk met veel Finesse..
Alcohol 12 %

Prijzen

Fles 0.75 liter € 7,75

Rode huiswijn

Deze merlot-cabernet is dieppaars van kleur. Een stevige ronde en fruitige wijn. Met aroma's van rode vruchten, zwarte bessen, specerijen en hout. De aanwezige tannines zijn evenwichtig. Prima voor vele momenten en een graag geziene gast aan tafel.
Alcohol 13,5%

Prijzen

Fles 0.75 liter € 7,75

Zoete witte huiswijn

Mild zoete wijn Verleidelijk sappig en fruitig. Koel geserveerd een doodrinker van eerste orde.

Alcohol 8%

Prijzen

Fles 1 liter € 8,00